دسته‌بندی نشده    دسته‌بندی نشده    دسته‌بندی نشده    دسته‌بندی نشده    دسته‌بندی نشده    دسته‌بندی نشده    دسته‌بندی نشده    دسته‌بندی نشده    دسته‌بندی نشده    دسته‌بندی نشده    دسته‌بندی نشده    دسته‌بندی نشده    دسته‌بندی نشده    دسته‌بندی نشده    دسته‌بندی نشده    دسته‌بندی نشده    دسته‌بندی نشده    دسته‌بندی نشده    دسته‌بندی نشده    دسته‌بندی نشده    دسته‌بندی نشده    نمونه ها و مثال های مورد نمایش در اینجا انواع طراحی های خوب و بد به لحاظ بهداشتی را نشان می دهند . بدون توجه به نوع تجهیزات مورد استفاده در کارخانه ، استاندارد های طراحی در همه مکان ها باید به کار گرفته شوند . اجتماع باکتری ها : وجود یک خراش بر روی یک قطعه ضد زنگ آنرا به مامنی برای اجتماع باکتری های لیستریا به میزان 2/1 واحد در هر ملیمتر و یا 47 واحد در هر اینچ مبدل می سازد . قطعه ای که به صورت ناصحیح طراحی شده باشد ، میزان بیشتری از باکتری ها را در خود جای می دهد . بد تحت استاندارد طراحی بهداشتی AMIوجود نقاط اجتماع مثل این کاملا غیر قابل قبول می باشند . در جایی که اجتماع تدریجی اتفاق می افتد ، همیشه باکتری های مضر وجود خواهند داشت . بد این قطعه تغییر یافته مورد استفاده در تجهیزات غذایی ، مکان مناسبی را برای اجتماع آلاینده های مضر فراهم می آورد ، و به نظر می رسد که طراحی اصلی در این زمینه بهتر بوده باشد . بد اتصالات : اتصالاتی ز این نوع محیط بسیار مناسبی را برای اجتماع تدریجی آلاینده ها فراهم می آورند و باعث می شوند تا این مکان ها از دسترس محلول های شوینده به دور بمانند . بد این اتصالات فضای کافی را برای برخورد آب با فشار ایجاد نمی کنند و به همین دلیل مکان مناسبی برای مخفی شدن و تکثیر باکتری ها به شمار می آیند . بد فاصله دهنده های پولیش خورده مورد استفاده به همراه این اتصالات جایی برای مخفی ماندن ذرات مواد و باکتری ها باقی نگذارده و فضای مناسبی را برای شسته شدن آلاینده ها به وجود می آورند . خوب یک تصویر دیگر از قطعه فاصله دهنده ، از قسمت پایین . اتصالات مناسب برای استفاده در جوش های صاف و قابل استفاده به همراه اتصلات فاصله دهنده . بخش های قرار گیرنده بر روی هم خوب Overlapping parts : اتصالاتی که به ستی در کنار هم قرار داده می شوند مکان مناسبی را برای مخفی ماندن آلاینده ها فراهم می آورند ، و در این حالت رسیدن مواد شوینده و ضد عفونی کننده به این مکان ها تقریبا غیر ممکن می نماید . بد استفاده از اتصالاتی که در فاصله مناسب از هم قرار می گیرند ، فضای مناسب را برای ورود آب پر فشار و و خارج نمودن هر گونه ماده غذایی حاوی باکتری ها را فراهم می آورد . خوب این طراحی خاص یک سینی متحرک را برای نظافت فراهم می آورد . این سینی که قابل جدا سازی نیز می باشد ، بر روی سایر بخش ها قرار نگرفته و از ورود مواد غذایی به درون بخش های دیگر نیز جلوگیری نمی کند . بد اما در مقابل ، این قطعه از کمترین تماس اورلپ برخوردار بوده و امکان ورود مواد به درون قطعه در طول زمان کاربری های نرمال را به وجود نمی آورد . خوب فلز منفذ دار : استفده از مواد منفذ دار مثل آلومینیوم در این قطعات ، تقریبا اجتماع باکتری ها را تضمین می کند .استفاده از فولاد ضد زنگ یا الومینیوم آنودیزه شده در این رابطه قابل قبول خواهد بود . بد زهکشی : سوراخ زهکش در این قطعه امکان عبور آب و مواد آلاینده را فراهم می آورد اما قرار گرفتن اتصالات در کنار آن قطعا موجب اجتماع تدریجی باکتری ها خواهد شد . بد اما از سوی دیگر این طراحی برای عدم مسدود نمودن زهکش مناسب تر به نظر می رسد . خوب این یک نمونه دیگر از مشکلات مربوط به زهکش می باشد . اگر چه سوراخ زهکش در این طراحی فراهم آورده شده است ، اما موانع بسیار زیادی در آن وجود دارند که باعث اجتماع مواد آلاینده خواهند شد . بد نقاط قابل دسترس برای شستشو : گوشه های این قطعه در حالت عادی با یک قطعه دیگر به صورت اورلپ پوشانیده می شوند ، محل های مناسبی را برای ورد مایعات و اجتماع مواد آلاینده فراهم می آورند . بد درز ها و شکاف ها : ساختار این قطعه که به لحاظ هرماتیک محصور و مسدود شده نمی باشد ، مکان های کوچک سیار زیادی را برای ورود مواد آلاینده فراهم می آورد و این در حالی است که این محیط برای ورود و خروج مواد شوینده کافی نمی باشد . بد بررسی نمای نزدیک تر از این قطعه وجود یک مشکل دیگر را نمایان می سازد . در زمانی که از جوش نقطه ای برای متصل کردن دو قطعه استفاده شده است ،یک خلا بزرگ در بین آنها اتفاق افتاده است . تحت استاندارد های طراحی بهداشتی AMI این نوع جوشکاری منسوخ بوده و باید از جوش صاف استفاده گردیده شود . بد این نوع از طراحی از یک ساختار پشت باز برای حمایت از قطعات دیگر برخوردار می باشد .از آنجا که بستن یک جعبه به صورت هرماتیک دشوار و پر هزینه می باشد ، از این روی این طراحی به لحاظ قابلیت نظافت آن مناسب تر می باشد . خوب صفحه کنترل موجود بر روی این قطعه دارای یک شکاف بزرگ در اطراف خود است . این نوع از طراحی بسیار خطر آفرین می باشد زیرا نقطه اصلی تماس کاربر با آن به شمار آمده و از این طریق آلودگی به مواد غذایی انتقال می یابد . بد ساختار گوشه های این قطعه از طراحی بسیار بدی برخوردار می باشند . وجود یک میله آهنی حائل و نگهدارنده مکان مناسبی را برای مخفی شدن و رشد باکتری ها فراهم آورده است . بد


دسته‌بندی نشده

سایت ما حاوی حجم عظیمی از مقالات دانشگاهی است . فقط بخشی از آن در این صفحه درج شده شما می توانید از گزینه جستجو متن های دیگری از این موضوع را ببینید 

کلمه کلیدی را وارد کنید :

دسته بندی: دسته‌بندی نشده

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

دسته‌بندی نشده

2 (12256)

روان‌شناسی خواب روان‌شناسی خواب، شاخه ای از علم روان‌شناسی است که به بررسی تغییرات بدن انسان در سطوح مختلف عمق خواب می‌پردازد. در این شاخه از روان‌شناسی اختلالات خواب از جمله: 1. خوابگردی 2. فلج ادامه مطلب…

دسته‌بندی نشده

2 (12257)

دانشگاه آزاد اسلامی (واحد ابرکوه) سازمان خدمات بهزیستی استاد راهنما: جناب آقای مهندس مجتبی کوثری دانشجویان: امیرحسین غلام‌آزاد مرتضی تیموری سال تحصیلی 87 ـ 1386 با تشکر از زحمات اساتید بزرگوار جناب آقای کوثری و ادامه مطلب…

دسته‌بندی نشده

2 (12255)

قدیمی ترین شاعر زن ایرانی استاد راهنما : جناب آقای نیک روش گردآورنده : سید هاشم موسوی IT6 پاییز 87 رابعه بنت کعب قدیمی ترین شاعر زن حضور زنان در تاریخ ادبیات هم همچون دیگر ادامه مطلب…

background